Materijali, obrada i oprema

Stanovi u stambenom kompleksu „Buket“ su savremeno koncipirani i izuzetno funkcionalni. Komforan prostor omogućava lagodan život u okviru dobro osmišljenog rasporeda prostorija. Završni radovi i savremeni enterijeri čekaju vaš lični pečat. Pažljivo biramo najkvalitetnije građevinske materijale i opremu.

Energetska efikasnost

Termoizolacija objekta je stiropor d=10 cm, što doprinosi da zgrada poseduje Energetski pasoš klasnog razreda C,  koji dokazuje minimalne gubitke toplotne energije, čime stanari ostvaruju uštedu u potrošnji energije.

Konstrukcija

Konstrukcija se sastoji od LMT  tavanica koje se oslanjaju na armirano-betonske grede i stubove, stepenišna i liftovska jezgra.

Materijali  i  obrada

 • Toplotna zaštita zgrade

  Toplotna zaštita zgrade obezbeđuje se termičkom izolacijom spoljašnjeg omotača zgrade koja omogućava termičku stabilnost njenog unutrašnjeg prostora. Fasadni otvori imaju zaštitu od sunca i pregrevanja u letnjem periodu kao i zaštitu od oluje i grada. Stambena zgrada projektovana je u skladu sa propisima kojima se uređuju energetska svojstva zgrada.

 • Unutrašnji zidovi

  Unutrašnji zidovi između stanova su zidani giter blokom d=19 cm, a pregradni zidovi u okviru stana zidani su pregradnim energetskim blokom d=10 cm. Zidovi se malterišu malterom d=2 cm, zatim gletuju i boje poludisperzivnom bojom. U sanitarnim prostorijama zidovi se oblažu keramičkim pločicama u punoj visini. Zidovi u kuhinjama se oblažu keramičkim pločicama.

 • Fasadni zidovi

  Fasadni zidovi su zidani energetskim blokom d=25 cm. Preko spoljih zidova se postavlja termoizolacija debljine d=10 cm, preko koje se radi završna obrada fasade plastičnim malterima.

 • Plafoni

  Međuspratna LMT tavanica obrađena je malterom debljine 2 cm, gletuje se i boji poludisperzivnom bojom.

 • Podovi

  U svim prostorijama i komunikacijama projektovani su podovi po principu “plivajućeg” poda na sloju termoizolacionog materijala i odgovarajućih slojeva hidroizolacije. Podovi ulaza i zajedničkih prostorija su popločani granitnom keramikom inostranog proizvođača. Podovi u stambenom prostoru su od hrastovog parketa sa viner soklama u beloj boji.

 • Hidroizolacija

  U objektu je projektovana hidroizolacija koja svojim tehničkim karakteristikama omogucava zaštitu od prodora vlage i vode u objekat, odnosno izolacije odcedne, kapilarne i vode pod pritiskom.

 • Zvučna izolacija

  Projektom je, da bi se sprečilo prenošenje zvuka ili buke između stanova, predviđeno postavljanje slojeva zvučne i termo izolacije u podovima međuspratnih konstrukcija d-2cm.

Krovna konstrukcija

Krovna konstrukcija je od četinarske građe, patosana OSB pločama d-18mm kao noseće podkonstrukcije za paroprosnu foliju izuzetnih karakteristika. Pokrivač krovnih ravni je falcovani plastificirani lim. Na objektu je predviđeno postavljanje termoizolacije ispod negrejanog tavana od kamene vune d-20cm.

Krov nije ravan već je pod nagibom od 10,0° čime su stanovi na povučenom spratu zaštićeni od prokišnjavanja i drugih problema koje izaziva ravan krov.

Telekomunikacija

Objekti su opremljeni instalacijama za savremene usluge telekomunikacija – internet, IP televizija i IP telefonija.

Elektroinstalacije

Ugrađena je kvalitetna, funkcionalna i estetski odgovarajuća modularna elektro galanterija.

Oprema

Naš cilj je da svaki stambeni objekat izradimo na način da se u njemu odvija spokojan i ugodan život. U ovim objektima možete mirno da spavate, znajući da su Vaši najdraži sigurni i bezbrižni. Bezbedonosni sistemi i najnovije tehnologije u stanovima i zgradama ugrađeni su da spreče neželjene situacije.

 • Liftovi

  Svaki objekat poseduje putnički lift španskog proizvođača ORONA, nosivosti Q=630kg u skladu sa tehničkim zahtevima pristupačnosti.

 • Grejanje

  Grejanje stanova se vrši električnim pločastim konvertorima BOSCH. U kupatilima je predviđena grejalica sa sušačem peškira.

 • Instalacije veštačkog provetravanja

  Instalacije veštačkog provetravanja predviđene su za prostor za pripremanje hrane (kuhinja) i kupatilo.

 • Unutrašnja vrata

  Krilo je od drvenog okvira, duplo šperovano a ispuna je od natron saća. Vrata su obložena medijapanom d=5mm, bojena poliuretanskim bojama u beloj boji.

 • Ulazna vrata

  Ulazna vrata u stanove su visoko kvalitetna, protivprovalna i opremljena su sigurnosnim bravama sa više uporišnih tačaka zabravljivanja. Ram vrata je izradjen od čelika. Vrata su obložena medijapanom d=5mm i obrađena furnirom.

 • Prozori i balkonska vrata

  Sva spoljna stolarija se izradjuje od PVC profila nemačkog proizvođača REHAU, u antracit boji (spolja) i beloj boji (unutra) boji. Prozor je zastakljen termo staklenim paketom sa niskoemisionim staklom 4x16x4 LowE. Svi otvori poseduju aluminijumske roletne.

 • Video nadzor

  Sistemom video nadzora omogućeno je da vlasnici stanova imaju pregled 24 časa. Svaki stan poseduje interfonski uređaj.

 • Oprema kupatila

  Sva kupatila su opremljena sanitarnom opremom stranog proizvođača. Svi stanovi poseduju ugradne vodokotliće i baterije inostranog proizvođača. Kupatila se ventiliraju zidnim centrifugalnim ventilatorima.

 • Klimatizacija

  U svaki stan je ugrađena 1 klima.

Napomena

Gore navedeni tehnički opis objekta, odabrani materijali i oprema, boje, kao i materijalizacija na 3D renderu (stanovi, fasada, oprema, materijali, uređenje dvorišta i drugi elementi prikazani na sajtu), prikaz je projektovanog i željenog stanja. 

Imajući u vidu situaciju na tržištu materijala i opreme, moguće je da krajnje izvedeno stanje bude drugačije, odnosno da napred navedeno projektovano stanje bude tokom gradnje izmenjeno.

Call Now Button