Investitor

STEKAM DOO je deo poslovnog sistema koji se bavi visokogradnjom, hotelijerstvom, eksploatacijom kamena, izgradnjom i održavanjem puteva. STEKAM DOO se visokogradnjom bavi od 1989. godine, u Beogradu, na Zlatiboru, u Vrnjačkoj Banji, u Jagodini, kao i u Crnoj Gori – u Budvi i u Petrovcu.

Izgrađeno je i predato na upotrebu 28 objekata, površine preko 90.000 m², čime smo doprineli rešavanju stambenih pitanja 859 porodica, a 233 privrednika u poslovnim prostorima koje smo izgradili obavlja svoju delatnost.

U završnoj fazi je izgradnja dva objekta površine preko 26.000 m² u okviru kojih će biti izgrađeno 345 stanova, 13 poslovnih prostora i 140 parking mesta.

Stvoreni su preduslovi (kupljeno je zemljište i urađeni su idejni ili glavni projekti) za izgradnju još 8 objekata ukupne površine preko 43.000 m².

Tokom 30 godina bavljenja visokogradnjom STEKAM DOO, kao i ostali delovi poslovnog sistema, nikada nije dugovao porez, nikada nije ostao dužan kupcima niti dobavljačima, nikada nije bio u blokadi, nikada i nikome nije naneo štetu.
STEKAM DOO je učesnik velikog broja humanitarnih akcija i aktivnosti podrške pojedincima i ustanovama, a više od 20 godina stipendira nekoliko učenika osnovnih i srednjih škola, kao i studenata.

0

Broj objekata

0

Povrsina

0

Porodica

0

Privrednika

Call Now Button