O projektu

Stambeni Kompleks „BUKET“

0

Površina Kompleksa

0

Stambenih jedinica

0

Garažnih mesta u podzemnoj garaži

0

Parking mesta u parteru

Stambeni Kompleks „BUKET“ predstavlja spoj klasične arhitekture vrhunskog kvaliteta i izuzetne lokacije.
Kompleks je projektovan da stanarima pruži maksimalan komfor i funkcionalnost, a upotreba vrhunskih materijala obezbeđuje da je svaki arhitektonski i građevinski detalj usmeren ka omogućavanju maksimalnog kvaliteta života u njemu. Poseban značaj i pažnja posvećeni su projektovanju svakog pojedinačnog stana sa akcentom na optimizaciji strukture, kvadrature i funkcionalnosti.
Stambeni Kompleks „BUKET“ je planiran da bude zatvorenog tipa, te da u njega mogu, pomoću kartice, ući isključivo vlasnici stanova ili lica koja u Kompleks puste imaoci kartice.
„BUKET“ je osmišljen sa ciljem da Vam omogući da svakoga dana uživate u harmoniji i komforu sopstvenog doma bez kompromisa kada se radi o kvalitetu.
Stambeni kompleks „BUKET“ zauzima površinu od 6.608m² i u fazama će biti izgrađeno 158 stambenih jedinica, 47 garažnih mesta u podzemnoj garaži i 74 parking mesta u parteru. Kompleks se sastoji od sedam stambenih objekata u koje se ulazi iz unutrašnjeg dvorišta, čime se obezbeđuje privatnost i bezbednost. Oblik i veličina objekata su projektovani na način da se u najvećoj mogućoj meri iskoriste prednosti koja ova idealna lokacija nudi. Stanovi su površine od 29m² do 62m².
Zelene površine nalaze se u okviru čitavog Kompleksa i među zgradama se prostiru na preko 1.500m².
Osećaj sigurnosti, privatnosti i ekskluziviteta, doprinosi i video nadzor kojim su pokriveni podzemna garaža, parking mesta u parteru i ulazi u Kompleks.
U okviru Kompleksa se nalazi dečije igralište sa raznim spravama za igru dece razlicitog uzrasta, teretana na otvorenom i natkrivena biciklana.
Kompleks se nalazi na svega 270m, odnosno tri minuta hoda od nove banjske atrakcije – Aqua parka. U blizini su osnovna škola i vrtić, prodavnica, a na pešačkoj udaljenosti se nalazi centar Vrnjačke Banje, čuvena Promenada i Most ljubavi.
Inspirisani definicijom inovacije koja podrazumeva promenu na bolje koje donosi život u kući sa dvorištem, projektovali smo i idilične stanove u prizemlju koji Vam nude uživanje kakvo zaslužujete. Ugostite prijatelje u svom dvorištu, posmatrajte svoje najmlađe kako se raduju bezbrižnom detinjstvu ispunjenom igrom i prepustite se trenucima zadovoljstva koji će Vam pružiti Vaša privatna oaza mira. Vaše privatno dvorište donsi hedonizam o kome ste do sada maštali.
Privatni park u okviru Kompleksa je mesto relaksacije gde Vas očekuje teretana na otvorenom i prelepa fontana. Stariji stanari mogu uživati u šahu dok će najmlađi kreirati svoje prve uspomene na dečijem igralištu projektovanom prema njihovim potrebama.

Call Now Button